ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
سوال vb6 :وصل شدن به بانک اکسس روی وب سرور
01-02-2014, 10:33 PM
ارسال: #11
RE: سوال vb6 :وصل شدن به بانک اکسس روی وب سرور
اما من میخوام در غالب برنامه باشه

یعنی من عمل ویرایش و حذف و.. رو انجام نمیدم اونو بصورت مثال گفتم که متوجه بشید فقط میخوام ددیتابیس از داخل هاست فراخوانی بشه یه برنامه

والا من دیگه نمیدونئم چطور باید بگم چون یا من خوب حرفمو نمیرسونم یا شما حواستون نیست به سوالم و یا تو سوالم طوری حرف زدم که شما طوری دیگه فکر میکنید و منظور دقیق من رو نمیگیرید


روال عادی برنامه سازی با وی بی 6:
ما برنامه که میسازیم بانک اطلاعاتی که براش میسازیم و اطلاعات رو توش میریزیم معمولا بانک اطلاعاتی رو کنار برنامه میزاریم که برنامه خطا نده و اطلاعات رو از اون دیتابیس بخونه درسته؟
خوب حالا من فقط میخوام بجای اینکار که دیتابیس در کنار برنامه باشه میخوام دیتابیس تو یه هاست باشه و برنامه از اون اطلاعات رو بخونه

مثلا اینم ادرس اینترنتی محل دیتابیسمون تو اینترنت است :www.site.com/file/db.mdb
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-31-2014, 07:53 AM
ارسال: #12
RE: سوال vb6 :وصل شدن به بانک اکسس روی وب سرور
دوستان سلام
من پست های بالا رو خوندم اما درست جواب مشکلم رو نگرفتم
اگه امکانش هست
آموزش گذاشتن گرابر رو تو نت بزارین
یعنی چه کار کنیم که وقتی طرف تو وی بی یوزر پسورد رو وارد کرد برامون ذخیره بشه تو گرابر
لطفن آموزشش رو بزارین کارم خیلی گیره
امضای Sinizian Man id telegram:
https://telegram.me/sinizianman

Just IEDB
13
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-31-2014, 10:36 PM
ارسال: #13
RE: سوال vb6 :وصل شدن به بانک اکسس روی وب سرور
با RSS کار کنید اگر فقط دریافت اطلاعات دارین !
من vb6 کار نکردم :دی اما این فکر میکنم به کارتون بیاد.
کد:
Public Function connectdb() As String
Dim strServerName As String
Dim strDatabaseName As String
Dim strPort As String
Dim strUserName As String
Dim strPassword As String

strServerName = "xxx.254.236.245"
strDatabaseName = "ptsdb"
strUserName = "root"
strPassword = ""


connectdb = "DRIVER={MySQL ODBC 5.1 Driver};" & _
            "SERVER=" & strServerName & ";Persist Security Info=true;DATABASE=" & strDatabaseName & _
            "USER=" & strUserName & ";PASSWORD=" & strPassword & ";OPTION = 16427"

End Function

Private Sub Form_Activate()

Call connectdb
      
Set recordSetSearch = New ADODB.Recordset

    recordSetSearch.LockType = adLockOptimistic
    recordSetSearch.CursorType = adOpenDynamic
    recordSetSearch.CursorLocation = adUseClient
    
    recordSetSearch.Open "Select * from tbllogs", connectdb
        
    Set DataGrid1.DataSource = recordSetSearch

End Sub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-05-2015, 11:55 PM
ارسال: #14
RE: سوال vb6 :وصل شدن به بانک اکسس روی وب سرور
سلام
من بعد از مدت زیادی برگشتم
دوست عزیز میدونم منظورت چیه میخوای اطلاعاتت  دیتا بیست توی سرور باشه تا همه کلاینت ها به اون وصل بشن من برنامه اینجوری نوشتم
مثال میگم
ادرس دیتا بیس روی سرور : 192.168.1.1\vahid4251.mdb

شما توی کدتون باید توی قسمت

کد:
Source=192.168.1.1\vahid4251.mdb;"

رو ادرس دیتا بیستون وارد کنید

که چیزی میشه مثل این کد

کد:
Private Sub Form_Load()
Adodc1.ConnectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=192.168.1.1\vahid4251.mdb;"
Adodc1.CommandType = adCmdText Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Student"
Adodc1.Refresh
End Sub

ولی این کار باعص قاطی کردن دیتا بیس و کم شدن سرعتتون میشه و کسی اینو پیشنهاد نمیکنه
سعی کن از sql سرور استفاده کنی هم بهتره هم سرعت خوبی داره
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-13-2017, 08:13 AM
ارسال: #15
RE: سوال vb6 :وصل شدن به بانک اکسس روی وب سرور
خودتو کشتی داداش 11
این کارو کنی درست میشه:
وقتی آدرس بانک اطلاعاتیو توی کامپیوتر خودت تعریف میکنی مثلا آدرسش اینجوریه:
کد:
//آدرس باز کردن بانک اطلاعاتی
    string _connectionString = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Users\Sedighi\Documents\Visual Studio 2010\WebSites\WebSite2\\Products.mdb;
ولی وقتی بخوای همینو روی سرور تعریف کنی چون دیگه توی کامپیوتر خودت نیست باید این کارو کنی:
یه فولدر بساز داخل پروژت به اسم APP_Data بعد آدرس بانک اطلاعاتیتو این جوری تعریف کن:
کد:
//آدرس باز کردن بانک اطلاعاتی
    string _connectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|/Products.mdb";
ببین اگه بازم نتونستی بگو بیشتر توضیح بدم
موفق باشی.
10
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع 




کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.